Suku North Dakota Nggolek Monopoli liwat Online Gambling
toto

Suku North Dakota Nggolek Monopoli liwat Online Gambling

Suku Indian ing North Dakota nyoba kanggo menang liwat monopoli yuta dolar ing online gambling lan totoan olahraga ing negara.

North Dakota Lima Suku nguber Monopoli ing Online Gambling
Associated Press kacarita sing limang suku Indian ing North Dakota wis dijaluk gubernur Doug Burgum menehi hak eksklusif liwat kabeh online gambling ing Hongkong Pools negara miturut supaya disebut-compacts utawa persetujuan suku karo pemerintah negara.

kampanye suku ‘teka 12 sasi sawise Senat dibuwak Bill ngidini residents North Dakota mutusaké apa padha arep olahraga totoan legalized ing negara utawa ora.

Bill iki di-push dening olahraga online totoan behemoth DraftKings, kang planning ngembangaken ing North Dakota. Argumentasi utama operator totoan olahraga kanggo ngenalake taruhan olahraga yaiku 138.000 warga negara kasebut taruhan luwih saka $ 355 yuta karo operator taruhan offshore ilegal.

Argumentasi paling kuat teka saka limang suku North Dakota ing kampanye saiki sing legalization saka game narik-tab elektronik wis tremendously babras bathi casino sing. Mesin kasebut sah dening gubernur Burgum ing taun 2017 lan wiwit saiki bathi wis tekan $ 1.75 milyar ing taun fiskal 2022.

Proposal Suku Teka ing Wektu Ketegangan Penting Antarane Dheweke lan Negara
Gubernur Burgum ora gelem menehi pratelan amarga rembugan saiki isih ditindakake.

Nanging, proposal saka suku teka sawise akeh konflik. Kaping pisanan, protes nglawan pipa, sing ana ing sangisore Kali Missouri. Suku-suku kasebut njupuk banyu ngombe saka kali lan wedi karo polusi.

Banjur ing 2017, disetujoni gubernur Burgum legalization saka mesin tab narik elektronik, kang nyolong gamblers adoh saka kasino suku sing nggawa revenue akeh-needed kanggo masyarakat suku.

Direktur Eksekutif Association Gaming Suku Serikat, Cynthia Monteau, wis Demo slot gratis komentar sing menehi hak eksklusif suku kanggo online gambling bakal ijol kanggo losses nandhang amarga game tab narik lan uga bakal nambah hubungan negara karo suku.

Nanging, bisa uga ana alangan liyane ing cara monopoli suku. Saiki, suku pracaya padha duwe hak kanggo kurban olahraga online wagering lan game liyane saka kasempatan tengen kabèh North Dakota nalika hosting server perlu Result Sidney ing tanah suku minangka saben Indian Gaming Regulatory undhang.

Nanging kasus sing padha ing Florida wis katon hakim mbatalake persetujuan antarane suku lan negara kanthi alesan sing pamuter kudu fisik ing tanah suku kanggo panggonan wagers.

Gubernur Burgum ujar manawa dheweke ngerti babagan kasus hukum ing Florida, dene Jaksa Agung North Dakota Drew Wrigley wis menehi saran legal marang gubernur.