Pencalonan Awam Terbuka untuk Wanita dalam Dewan Kemasyhuran Poker
Toto

Pencalonan Awam Terbuka untuk Wanita dalam Dewan Kemasyhuran Poker

Dewan Kemasyhuran Wanita dalam Poker mengumumkan bahawa pencalonan telah dibuka untuk orang ramai untuk menawarkan input mereka tentang siapa yang patut dilantik. Proses ini sama seperti yang dilakukan oleh Hall of Fame Poker kerana setiap alamat e-mel boleh mencalonkan seorang untuk masuk ke HK Pools WiPHoF. Untuk dua minggu akan datang , proses penamaan calon awam akan kekal terbuka, ditutup secara rasmi pada 1 September.

Berikutan proses penamaan calon ini, Jawatankuasa WiPHoF akan menyemak calon yang telah dipilih oleh orang ramai. Proses semakan ini perlu kerana terdapat kriteria tertentu yang perlu dipenuhi untuk seseorang calon itu diterima. Kriteria tersebut adalah seperti berikut:

a) Calon mestilah aktif sebagai pemain atau peneraju industri sekurang-kurangnya 10 tahun sebelum penamaan calon dan berumur 35 tahun ke atas.

b) Pemain/pemimpin industri mesti telah menyumbang kepada dunia poker dalam beberapa cara yang penting. Sebagai contoh, seorang calon mungkin layak dengan sama ada memenangi kejohanan poker utama, menjadi terkenal melalui kejayaan poker mereka, atau dengan membuat sumbangan besar kepada industri poker.

c) Calon pemain/pemimpin industri mestilah penyokong wanita dalam poker- iaitu: mengelak daripada mengkritik secara terbuka kejohanan wanita.

d) Semua penama hendaklah mendapat kelulusan Jawatankuasa Organisasi dan Ahli Dewan semasa.

Selepas selesai proses penamaan calon, proses pengundian bermula. Lapan orang akan dimasukkan ke dalam senarai untuk kemungkinan induksi, dengan ahli Jawatankuasa Pengundian (pendedahan: penulis ini adalah ahli Jawatankuasa Mengundi) membuat tiga pilihan daripada senarai. Selepas itu, undian dijadualkan, penerima 2022 akan diumumkan pada akhir Oktober dan calon tersebut akan diraikan semasa Majlis Induksi WiPHoF 2022 pada 17 Disember.

Empat Tahun Sejak Kelas Induksi Terakhir

Kali terakhir Dewan Kemasyhuran Wanita dalam Poker mengadakan upacara mereka kelihatan seperti berabad-abad yang lalu. Ia adalah tahun 2018 apabila WiPHoF menambah pengasas Dewan, Lupe Soto, dan pemain poker profesional lama serta penganalisis Maria Ho ke kelab eksklusifnya. Kerana organisasi menambah ahli baharu setiap dua tahun, jangkaan untuk induksi 2020 meningkat hampir sejurus selepas selesai upacara 2018.

Malangnya, kami tahu apa yang berlaku. Pandemik COVID dan akibatnya penutupan telah menangguhkan upacara 2020 sehingga 2022. Kini WiPHoF sedang mencari untuk menebus masa yang hilang dengan kelas induksi mereka yang seterusnya.

Ahli Dewan Kemasyhuran Wanita dalam Poker seterusnya akan menyertai kumpulan wanita yang sangat istimewa. Pemain seperti Barbara Enright, Kristy Gazes, Jennifer Harman, Susie Isaacs, Kathy Liebert, JJ Liu, Victoria Coren-Mitchell, Cyndy Violette dan Marsha Wagoner telah dilantik bersama orang dalam Result SDY industri seperti Jan Fisher, Linda Johnson, Deborah Giardina, Kathy Raymond , Phyllis Caro Yasbek (antara lain) ke tempat penghormatan mereka di WiPHoF. Pencalonan untuk Dewan Kemasyhuran Wanita dalam Poker 2022 akan dibuka sehingga 1 September. Untuk membuat pilihan anda bagi siapa yang patut dicalonkan, ikuti pautan ini ke borang pencalonan WiPHoF .