‘Khamis Malam Bola Sepak’ Melihat Colts Menghadapi Broncos di Denver
toto

‘Khamis Malam Bola Sepak’ Melihat Colts Menghadapi Broncos di Denver

Pertarungan antara New York Giants dan Green Bay Packers pada hari Ahad di Stadium Tottenham Hotspur di London menyerlahkan Minggu 5 musim NFL 2022 . Tetapi, pertarungan malam Khamis antara Indianapolis Colts dan Denver Broncos mungkin terbukti sama menariknya.

Colts lwn Broncos
Colts berlari ke belakang Jonathan Taylor melarikan diri dari pertahanan Data Pengeluaran SGP pertahanan Jacksonville Jaguars Foye Oluokun. The Colts akan menentang Denver Broncos tanpa Taylor pada Thursday Night Football. (Imej: IndyStar )
Kedua-dua pasukan datang ke perlawanan ini dengan kekalahan minggu lepas, jadi kemenangan di sini lebih penting. Kedua-dua pasukan tidak mencapai jangkaan setakat ini, dengan Colts terutamanya mendapati panas. Prestasi mereka sangat luar biasa sehingga penganalisis ESPN Stephen A. Smith berpendapat mereka boleh menjadi “kekecewaan terbesar dalam NFL.”

Kedua-dua pasukan akan turun perlawanan pada hari Ahad, yang bermakna kedua-duanya mempunyai minggu yang singkat dengan masa latihan yang terhad.

Colts Hilang Pemula Utama
Colts All-Pro berlari balik Jonathan Taylor akan terlepas perlawanan malam Khamis kerana kecederaan. Ini adalah ketiadaan kecederaan pertamanya dalam tempoh enam tahun, sejak zaman kolejnya di Universiti Wisconsin.

Ketiadaannya sehingga kini hanyalah atas sebab peribadi. Menyertai Taylor di bangku simpanan dengan kecederaan ialah pemain barisan Shaquille Leonard, keselamatan Julian Blackmon, dan bahagian pertahanan Tyquan Lewis.

Colts memasuki minggu ini menduduki tempat ke-27 dalam ela bergegas setiap permainan pada 87.8, dan purata 3.5 ela setiap bawa. Ini jauh di bawah musim lalu, apabila Taylor mengetuai NFL dengan 1,811 ela bergegas dan Colts mendahului liga dalam padang tergesa-gesa.

Bagi pihak mereka, Broncos telah kehilangan Javonte Williams mula berlari kembali untuk baki musim ini selepas dia mengalami ACL koyak di lutut Togel Sidney kanannya. Dia menyertai bahagian pertahanan Randy Gregory sebagai pemain simpanan yang cedera.

Denver juga tanpa pemain barisan Jonathon Cooper dan Aaron Patrick, dan keselamatan PJ Locke, yang berada dalam protokol gegaran. Ini semua menimbulkan masalah untuk pertahanan Broncos.

Berikutan kecederaan ini, Denver menandatangani pemain veteran yang bertanding semula Latavius ​​​​Murray dari New Orleans Saints. Dia bermain untuk Saints dalam kekalahan 28-25 mereka kepada Viking di London pada hari Ahad selepas ditarik balik daripada skuad latihan untuk perlawanan itu. Murray meluru sejauh 57 ela pada 11 hantaran dan menjaringkan gol pendaratan, walaupun ia tidak mencukupi untuk memberikan kemenangan kepada Saints.

Menambahkan Murray masih mungkin tidak memberikan Broncos banyak untuk dinanti-nantikan secara menyerang, terutamanya kerana quarterback Russell Wilson berada pada tahap kurang daripada 100% semasa berhadapan dengan kecederaan bahu. Colts QB Matt Ryan, sementara itu, hanya berjaya sedikit untuk Colts musim ini.

Hasilnya, kedua-dua pasukan dapat melihat pertahanan mereka mempunyai perlawanan yang mantap pada malam Khamis.

Kuda mana yang mempunyai sepakan yang lebih baik?
Broncos mendapat sokongan daripada pembuat kemungkinan dalam permainan, mendapat -165 pada DraftKings dan -178 di Caesars. The Colts masuk sebagai underdog pada +140 dan +150, masing-masing.

Pasukan yang tidak diunggulkan boleh mengambil permainan, walaupun ia tidak Pengeluaran HK akan menjadi pertempuran yang cantik. Malah buku menjangkakan lebih banyak tindakan bertahan, menyenaraikan lebih/kurang pada hanya 42. Jumlah itu mungkin terlalu tinggi.

Over telah mencecah sembilan kali berturut-turut untuk Colts, termasuk dalam lima perlawanan jalan raya. Apabila kedua-dua mereka telah berhadapan sebelum ini, bahagian bawah telah mencecah 10 daripada 14 kali. Permainan dengan markah rendah dengan Colts menghasilkan sepakan yang lebih baik daripada Broncos berkemungkinan.